Handgedompelde of cilindrische kaarsen met eigen ontwerp in full color drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging overgedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Geboortekaartje, foto van de kleine of een andere afbeelding.

Bestelinformatie vind je onder het kopje “Kaarsenboetiek.nl” bovenaan de pagina, daar vind je ook het bestelformulier.

Doopkaars WaxImage-collection voorbeeld 1

Een kaars is verticaal en een geboortekaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal georiënteerd. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart in Photoshop. Inscannen, bewerken en daarmee een mooie compositie maken. Vooraf vertellen we dan wat daarvan de meerprijs is, vaak kost het maar iets meer dan de standaardprijs op onze prijslijst.

Ook een proefdruk per mail behoort tot de mogelijkheden.

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars van Thijmen, voorbeeld 2

Het maken van een mooie doopkaars is onze passie. Daarom doen we dus net iets meer dan alleen het geboortekaartje overdrukken op een stompkaars. Dit is een met de hand gedompelde kaars, 30 x 8 cm. , het drukwerk zit IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld. En… die hartjes in wasreliëf op de kaars, dat is toch prachtig? Unieke kaars voor een uniek kindje….

Klik op de foto voor vergroting.

Doopkaars van Macen, voorbeeld 3

Ook dit is een met de hand gedompelde kaars, 30 x 8 cm. De mama van Macen wilde geen “plakplaatje” op de kaars en vroeg of we het ontwerp wat speelser over de kaars konden verdelen. Het drukwerk zit ook weer IN de kaars, is dus onder een laagje was gedompeld.

Klik op de foto voor vergroting.