Handgedompelde of cilindrische kaarsen met eigen ontwerp in full color drukwerk. De kaars wordt eerst bedrukt en na droging overgedompeld. De afbeelding en tekst kan dus niet meer beschadigen want dit zit IN de kaars. Huwelijkskaart, foto van het bruidspaar of een andere afbeelding.

Bestelinformatie vind je onder het kopje “Kaarsenboetiek.nl” bovenaan de pagina, daar vind je ook het bestelformulier.

Trouwkaars WaxImage-collection

Trouwkaars WaxImage-collection.

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden. Vaak bewerken we de afbeelding voor een mooie compositie nog in Photoshop. Een kaars is verticaal en een trouwkaartje is vaak vierkant of langwerpig horizontaal. Wij maken een mooie kaars door middel van bewerking van de kaart/foto. Verdelen over de kaars, dat is het mooiste. Vooraf vertellen we dan wat daarvan de meerprijs is ten opzichte van de prijzen in onze prijslijst.

Ook een proefdruk vooraf per mail behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Of op een stompkaars.

Ook gebruiken we vaak stompkaarsen van Bolsius. De maat is 20 cm. hoog en 10 cm. dik. Modern en knalwit, waardoor een full-colour afbeelding heel mooi zijn kleuren behoudt. We kunnen lekker breed drukken, dus hebben we meer mogelijkheden bij brede kaarten of foto’s . Helaas kunnen we niet helemaal rondom drukken, maar we komen wel een eind.

Ook hierbij geldt hetzelfde als hierboven genoemd bij de andere bedrukte kaarsen, zoals proefdrukken en prijzen..

Trouwkaars WaxImage-collection stompkaars