Particuliere verkoop (beperkt)

Het verkooppunt voor doop-, trouw- en gelegenheidskaarsen voor de particuliere markt van Wax Art Studio (kaarsenboetiek.nl) is gestopt. Het maken van deze kaarsen voor particulieren is dus grotendeels beëindigd en Wax Art Studio richt zich voornamelijk op de kerkelijke en zakelijke markt in Europa..

U kunt als particulier nog wel terecht bij ons voor:

- alle artikelen die onder het kopje "Producten" staan, zoals o.a.  Huispaaskaarsen,  Noveenkaarsen WaxMemory-collection  herdenkingslichtjes  en alle andere items die in het lijstjes genoemd worden, uitgezonderd Paaskaarsen (via dealers).

- Herhaalopdrachten voor WaxDream-collection® kaarsen (zie hieronder)

Hiervoor kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor opdracht en/of afhaal.

 


 

Herhaal-opdrachten

 

Herhaalopdrachten voor de WaxDream-collection® voor broertjes of zusjes van kinderen waar we eerder zo'n kaars in die serie voor gemaakt hebben, zullen wij nog beperkt maken en alleen bij afhaal in Eerde in onze showroom. 
Dus alleen voor de serie zoals hieronder getoond wordt, NIET voor doopkaarsen met geboortekaartje, foto of wasreliëf met handgeschilderde teksten. De bijpassende WaxGifts (bedankkaarsjes) zijn ook nog daarbij leverbaar.

Indien u vragen heeft kunt u ons mailen, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Indien u een bestelling hiervoor wilt plaatsen kan dat ook per email. Wat hebben wij nodig om de bestelling in behandeling te kunnen nemen?

1. naam, adres en woonplaatsgegevens
2. telefoonnummer
3. de gegevens van de vorige kaars (naam van de kleine en een doopdatum)
4. alle gegevens voor de nieuwe kaars.

Wij gaan er dan mee aan de gang. Wel dient rekening te worden gehouden met minimaal 3 weken levertijd. Zodra de kaars klaar is mailen of bellen we zodat een afspraak gemaakt kan worden voor afhaal. We verzenden geen kaarsen meer, uitsluitend afhaal in Eerde!
De doopkaars 35 x 6 cm. kost EUR. 29,95.

WaxDream-collection® copyright 2014-2018, Wax Art Studio the Netherlands.


WaxDream-collection® 1

Van links naar rechts: WaxDream-collection® Voetjes, Duifjes en Kroontjes (klik op de afbeelding voor vergroting).

WaxDream-collection® 2

Van links naar rechts: WaxDream-collection® Schaapje, Lieveheersbeestje, Vlindertje, Olifant, Badeend en Giraf (klik op de afbeelding voor vergroting).

 
WaxDream-collection® 3

Van links naar rechts: WaxDream-collection® Handjes, Strikje, Trein, Giraf, Vuurtoren en Kroontje (klik op de afbeelding voor vergroting).

 
WaxDream-collection® 1

Van links naar rechts: WaxDream-collection® Hartje, Zonnetje, Sterretje, Bloemetje, Klaver-4 en Vlieger (klik op de afbeelding voor vergroting).

 
WaxDream-collection®

Ook de Sterrenbeelden zijn verkrijgbaar (klik op de afbeelding voor vergroting).