Wij verkopen geen onbedrukte noveenkaarsen aan particulieren! Ook geen volle dozen. Hiervoor kunt u terecht bij Boca Kaarsen Groep.

De originele noveenkaars (Godslampolie)  is een witte kaars die negen dagen en nachten brandt met vaak een speciaal doel, bijv. de vraag om genezing of kracht voor een zieke, om uitkomst in moeilijke omstandigheden, om vrede, enz.

Naast de 9 dagen noveen hebben we ook kaarsen die 3 of 6 dagen branden. Let wel, 100% zuivere plantaardige vulling! Iets duurder dan vele anderen, maar dit komt terug in de brandkwaliteit en geur tijdens het branden. De kaarsen worden vaak gebruikt in kapelletjes en in lantaarns op een graf, meestal daar de 6 dagen.

Verzendkosten zijn per type noveen verschillend ivm. het gewicht. Bovenin de menubalk kunt u de prijslijst vinden.

Bovenaan de pagina vind je ook onder het kopje “Bestellen” alle informatie over de manier van bestellen, de levertijden en ook het bestelformulier.

Noveenkaarsen 3, 6 of 9 dagen met eigen afbeelding voor kapel of herdenking.

Noveenkaarsen met foto of afbeelding. Voor persoonlijke herdenking of voor kapelletjes waar fietsers en andere bezoekers een kaarsje aan kunnen steken voor moeilijke tijden of zo.

Een noveenkaars is een plastic pot met 100% plantaardige (gestolde) olie. De kaars brandt 3, 6 of 9 dagen, als de kaars binnen gebrand wordt en in één keer, dus niet tussendoor uitblazen, dit komt de brandduur en de kwaliteit niet ten goede.

Prijzen zie prijslijst, let op gewicht (per doos van 20 stuks als voorbeeld) in verband met verzendkosten.

Klik op de foto voor vergroting.