Welkom bij Kaarsenboetiek.nl!!! De officiële webshop voor de particuliere markt van Wax Art Studio. Je kunt als particulier terecht bij ons voor een doopkaars, trouwkaars, herdenkingskaars, feestkaars, huispaaskaars of andere persoonlijk gedecoreerde kaars.

In verband met de lockdown-maatregelen is bezoek uitsluitend op afspraak mogelijk voor Wax Art Studio. Particulieren kunnen wij voor kaarsenboetiek.nl helaas niet ontvangen tot en met 19 januari 2021.

Algemeen:

 • Je kunt alle soorten kaarsen en andere artikelen bovenaan de website vinden.
 • Prijzen staan op onze prijslijst  . Hier staan de prijzen voor de verschillende uitvoeringen, maar ook andere artikelen.
 • Bij de WaxImage-collection (geboortekaartjes, trouwkaarten, foto’s op kaars) kan meerprijs komen ivm bewerken Photoshop, welke we tevoren opgeven.
 • Bestellen kan via het bestelformulier, uitgezonderd de grote Paaskaarsen (verkoop via dealers).
 • De actuele levertijd vind je hier, bestel tijdig, het is allemaal professioneel handwerk, speciaal voor jou gemaakt.
 • Kaarsen kunnen afgehaald of verzonden worden (t/m 22 kg. en/of 100 cm.), afhaal uitsluitend op tijdsafspraak.
 • Bij afhaal kan alleen contant betaald worden, we hebben geen PIN-mogelijkheid.
 • Bij verzending wordt vooraf een factuur via email toegezonden en na betaling start de opdracht.
 • De verzendkosten zijn vanaf EUR.10,00 in Nederland (t/m 10 kg.), verzending vindt altijd plaats met PostNL. Verzendkosten zijn afhankelijk van de maat van het pakket. Zie onze prijslijst boven in het menu van kaarsenboetiek.nl .

Nog even een belangrijk punt over onze kaarsen:
Onze kaarsen met drukwerk worden altijd over gedompeld! Dwz. dat de afbeelding IN de kaars zit en niet meer kan beschadigen of loslaten. Veel leveranciers van bedrukte kaarsen plakken alleen een watertransfer of sticker op de kaars welke zeer gevoelig is voor loslaten of beschadigen. Bij ons wordt na het bedrukken de kaars een paar dagen later (na droging) nog een keer extra over gedompeld in onze grote dompelketel. Let daar op bij uw aankoop! Ons advies? Vraag ernaar als u dit niet kan vinden op websites.

Bestellen:

Indien je een bestelling wilt plaatsen kan dat dus via het bestelformulier. Wat hebben wij nodig om de bestelling in behandeling te kunnen nemen?

 1. Naam, adres en woonplaatsgegevens
 2. Telefoonnummer en emailadres (als we nog vragen hebben)
 3. Alle gegevens voor de nieuwe kaars, zoals maat en uitvoering en wat er op moet komen. Je kunt uitgebreid uitleggen wat nodig is.
 4. Er kunnen ook bijlagen toegevoegd worden zoals foto’s, geboorte- of trouwkaart.
 5. Bij herhaalopdracht van doopkaarsen de gegevens van de vorige kaars ( bijv. naam van de kleine en een doopdatum) en eventueel een foto erbij.
 6. Bij verzending zullen we eerst een factuur mailen, dus pas na betaling start de opdracht.
 7. Je krijgt ALTIJD binnen 24 uur een persoonlijk antwoord als we de bestelling binnen hebben.

Levering:

 • Zodra de kaars klaar is mailen of bellen we zodat een afspraak gemaakt kan worden voor afhaal. Dit kan ook buiten kantoortijden in overleg.
 • Nogmaals, bij afhaal kan de kaars dan contant afgerekend worden, we hebben geen PIN.
 • Bij verzending mailen we een track-en trace barcode en versturen dan de bestelling met PostNL.

Indien je nog vragen hebt kun je ons altijd mailen via info@kaarsenboetiek.nl of bellen op telefoonnummer 0413399511 of 0616016161.

Hella van der Zanden decoreert de kaarsen.

Aad Lelieveld dompelt kaarsen na het bedrukken.

Recensie op website
Reviews op Google