De webshop voor doop-, trouw- en gelegenheidskaarsen voor de particuliere markt via internet van Wax Art Studio (kaarsenboetiek.nl) is in 2016 gestopt, maar het maken van deze kaarsen voor particulieren is in 2019 in afgeslankte vorm weer opgestart. We hebben per slot van rekening veel andere werkzaamheden voor de internationale kerkelijke markt. Je kunt als particulier nog wel terecht bij ons voor een doop-, trouw- of sierkaars, maar er zijn enkele wijzigingen ten opzichte van vroeger:

– je kunt alle artikelen die onder het kopje “Producten” bovenaan de website staan met een email bestellen, uitgezonderd Paaskaarsen (via dealers).
de levertijd kan oplopen tot 3 weken, omdat we opdrachten “opsparen” om rendabel te maken.
– kaarsen kunnen worden verzonden, vooraf wordt dan een factuur via email toegezonden en na betaling start de opdracht pas.
– de verzendkosten zijn EUR.10,00 tot 20 kg. in Nederland, verzending vindt plaats met PostNL.
– afhaal kan uiteraard ook, uitsluitend op afspraak in Veghel, ook zijn er mogelijkheden voor afhaal buiten kantoortijden.
– wij hebben geen pin-mogelijkheid, betaling contant bij afhaal.

Indien je een bestelling wilt plaatsen kan dat per email. Wat hebben wij nodig om de bestelling in behandeling te kunnen nemen?

1. naam, adres en woonplaatsgegevens
2. telefoonnummer
3. bij herhaalopdracht van doopkaarsen de gegevens van de vorige kaars (naam van de kleine en een doopdatum)
4. alle gegevens voor de nieuwe kaars.
5. de bijpassende WaxGifts (bedankkaarsjes) zijn overigens ook nog daarbij leverbaar.

Zodra de kaars klaar is mailen of bellen we zodat een afspraak gemaakt kan worden voor afhaal. Bij verzending mailen we een track-en trace code.

Indien je nog vragen hebt kun je ons mailen via info@waxartstudio.com of bellen op telefoonnummer 0413-399511.

WaxDream-collection® en WaxClassic-collection copyright 2014-2019, Wax Art Studio the Netherlands.