Als gemeente of kerkgenootschap is het bij een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum, een mooi cadeau om te geven aan de inwoners of een relatie, een dompelkaars, geheel met de hand gemaakt. Bruidsparen die bijv. 50 jaar gehuwd zijn vinden het prachtig om een kaars met gemeentewapen te krijgen en vaak staat de kaars dan ook te pronken in de woonkamer, vaak zelfs nog jaren in het cellofaan!

Maar ook bij heel veel andere gelegenheden is het een prachtig geschenk.

Klik op de foto voor vergroting

Kaars met Wapen van Aartsbisdom

We kunnen een kaars dus versieren met een geheel met de hand gemaakt wapen in wasreliëf-3D. Daaronder een banderol met de naam en het geheel verpakt in cellofaan. Hier zie je een voorbeeld van een kaars met het wapen van het Aartsbisdom Utrecht. Een enorm mooi wapen met vele kleuren in de kroon.

De kaarsen is 30 x 8 cm. en het is een dompelkaarsen, en dus geheel met de hand gedompeld.

Andere maten zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. Bij grotere aantallen (meer dan 50 stuks) kan dit al een interessant geschenk zijn.

Kaars met gemeentewapen

Ook hier een geheel met de hand gemaakte kaars met gemeentewapen in wasreliëf. Daaronder een banderol met de naam van de gemeente en het geheel verpakt in cellofaan.

De twee buitenste kaarsen zijn 30 x 8 cm.dompelkaarsen. De middelste is een cilindrische kaars, ivoorkleur 25×8 cm.

Klik op de foto voor vergroting