Ook voor de de mensen die thuis een paaskaars willen hebben, bieden wij versieringen. Deze huispaaskaarsen zijn kleinere kaarsen met bijpassende versieringen. Onze wederverkopers kunnen u verder helpen met een kaars met versiering. Wij versturen nl. geen kaarsen, uitsluitend afhaal.

Hieronder tonen wij een aantal van onze versieringen. Dit is een kleine greep uit onze collectie reliëfs.

Huispaaskaars 2020 Hand van Noach

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Hand van Noach. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm

Huispaaskaars 2020 Regenboog

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Regenboog. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Huispaaskaars 2020 Vis Brood

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Vis Brood. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm

Huispaaskaars 2020 Chi-Ro

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Chi-Rho. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. Tevens verkrijgbaar in andere kleuren naar wens. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Huispaaskaars 2019 Kelk/Koren/Druif

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Kelk/Koren/Druiven. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers.We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm

Huispaaskaars 2019 Kerk van de Toekomst

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Kerk van de Toekomst. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers.We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Huispaaskaars 2019 Christus met Lam

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Christus met Lam. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers.We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Medaillon huispaaskaars

Uiteraard kunnen we ook de medaillons toepassen op een huispaaskaars.Hier als voorbeeld het medaillon Verbondenheid op een kaars 30 x 8 cm. Hier kunnen we ook een jaartalplaatje onderaan aan toevoegen indien gewenst.

Huispaaskaarsen 2015

We kunnen lang niet alles tonen hier, maar vraag gerust naar de collectie bij onze dealers.We hebben niet van alle paaskaarsen een kleine uitvoering, maar de laatste jaren zijn onze huispaaskaarsen wel erg uitgebreid.

Ook een leuk artikel om kado te doen!