Ook voor de de mensen die thuis een paaskaars willen hebben, bieden wij versieringen. Deze huispaaskaarsen zijn kleinere kaarsen met bijpassende versieringen. Onze wederverkopers kunnen u verder helpen met een kaars met versiering. Wij versturen nl. geen kaarsen, uitsluitend afhaal.

Hieronder tonen wij een aantal van onze versieringen. Dit is een kleine greep uit onze collectie reliëfs.

Huispaaskaars 2020 Hand van Noach

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Hand van Noach. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm

Huispaaskaars 2020 Regenboog

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Regenboog. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Huispaaskaars 2020 Vis Brood

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Vis Brood. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm

Huispaaskaars 2020 Chi-Ro

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Chi-Rho. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers. Tevens verkrijgbaar in andere kleuren naar wens. We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

25×6 cm

30×8 cm

40×8 cm

60×8 cm

Huispaaskaars 2019 Kelk/Koren/Druif

Huispaaskaarsversieringen op dompelkaarsen. Dit zijn dus kaarsen met de kleine uitvoering van de paaskaars Kelk/Koren/Druiven. Vaak kunt u in de kerk een exemplaar bestellen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar bij onze dealers.We vermelden hieronder nog even de maten (vlnr):

60×8 cm

40×8 cm

30×8 cm

25×6 cm