Op deze pagina tonen we een kleine greep uit onze speciale ontwerpen, welke wij vaak voor onze klanten maken. Het zijn maar voorbeelden, in principe kunnen we alles in wasreliëf ontwerpen, zolang het in onze giettechnieken uitvoerbaar is. Voor dit soort opdrachten is het wel handig vooraf eerst telefonisch overleg te hebben.

Fryske Easterkears Pompeblêd 2021

Fryske Easterkears Pompeblêd 2021

Mooie opdracht gehad van de Fryske Rie fan Tsjerken. Omrop Fryslân begint in 2021 opnieuw met het live uitzenden van kerkdiensten met een oecumenisch karakter. Door maatregelen van het kabinet om het aantal kerkgangers te beperken tot maximaal 30 en zang te verbieden, kunnen veel mensen de vieringen niet meer bijwonen.

Wij hebben voor deze diensten een unieke “Easterkears” gemaakt met het prachtige Friese symbool van het pompeblêd. Ook een huispaaskaars is leverbaar om thuis te branden tijdens de streamingdienst.

Paaskaars 60×10 cm:  €. 77,00

Huispaaskaars 30 x 8 cm.: €. 27,00

De diensten zijn te zien via een livestream op de website van Omrop Fryslân en ook op televisie.

De paasversiering en de huispaaskaarsversiering kunt u ook bij Boca Kaarsen Groep bestellen met uw eigen maat en uitvoering kaars!

Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe

Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe (Spaans: Nuestra Señora de Guadalupe), kortweg de Maagd van Guadalupe (Spaans: Virgen de Guadalupe), is de beschermheilige van Mexico, en sinds 1945 van heel Latijns-Amerika. De viering van Nuestra Señora de Guadalupe vindt wereldwijd plaats op 12 december.

We hebben de OLV van Guadalupe in ons assortiment als wasreliëf,  handgemaakt van vele kleuren was, afgewerkt met goudverf. Zowel als los reliëf als op een kaars verkrijgbaar. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Wereldreligies

Ook in 2020 besteden we aandacht aan de verbondenheid van alle religies. Christendom, Islam, Boedhisme, Hindoeisme of Jodendom. We leven allemaal samen op de mooie planeet Aarde!

Lutherroos

In opdracht van dhr. T.Tempelaar van de Evangelisch Lutherse Gemeente Eindhoven hebben we allereerst de Lutherroos uitgevoerd als wasreliëf.
De Lutherroos is geheel met de hand geboetseerd uit klei en daarna is er een rubberen mal van gemaakt die telkens met de hand ingegoten wordt met meerdere kleuren was. Elke kleur dient t