Bij een jubileum van bijvoorbeeld een huwelijk of een andere feestelijke gebeurtenis, is een kaars met een mooie handgemaakte versiering vaak een zeer gepast cadeau. Dat kan in de vorm van bloemen met cijfers en met handgeschilderde tekst. Maar ook drukwerk met bijvoorbeeld een logo en gedrukte tekst behoort tot de mogelijkheden.

Bestelinformatie vind je onder het kopje “Kaarsenboetiek.nl” bovenaan de pagina, daar vind je ook het bestelformulier.

Jubileumkaars klassiek

We hebben jubileumversieringen in was, bestaande uit bloemen met cijfers ertussen. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld ringen toevoegen en een mooie sierband en de kaars voorzien van namen,datum en/of extra tekst.

Als bijvoorbeeld een koorlid van het zangkoor een jubileum heeft, kunnen we in wasreliëf een notenbalk toevoegen. Maar ook een muzieksleutel met jaartallen of jubileumjaarcijfers is vaak een dankbaar cadeau.

We hebben diverse maten en vormen kaarsen waarop we de versieringen aan kunnen brengen. bel gerust of mail ons met uw wensen of vragen.

Jubileumkaars huwelijk

Tortelduifjes, duifjes met ringen, alles voor een huwelijks jubileumfeest. Ook voorzien van namen,datum en/of extra tekst.

Ook hiervoor hebben we diverse maten en vormen kaarsen waarop we de versieringen aan kunnen brengen. bel gerust of mail ons met uw wensen of vragen.