Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Dankzij ze super goede en hele snelle service hebben wij onze prachtige trouwkaars op tijd binnen voor onze bruiloft. De kaars is nog mooier dan we gehoopt hadden.
Dankzij de fijne en erg vriendelijke service is de bestelling soepel verlopen.

Ivana
Rated 5 out of 5
6 april 2022

Beste heer,
Vandaag heb ik mijn bestelling gekregen. De paaskaars is zo mooi.
Bedankt.

mevr. Suselo
Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Eerder dan verwacht werd de bestelde paaskaars keurig verpakt bij ons adres afgeleverd.
Wat is hij mooi ! Hij krijgt een prominent plekje in onze woonkamer en ik kan iedereen zo’n
geschenk van Wax Art Studio aanbevelen. Hartelijk dank voor de geleverde service. We zijn er erg blij mee.

Elly Zoetman - Faber
Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Als tevreden klant wil ik graag een berichtje plaatsen. Ik ben heel vriendelijk en voorkomend te woord gestaan en begeleid bij mijn bestelling. zowel per telefoon als met de mail. en ik kan niet vertellen hoe blij ik met de kaarsen en de standers ben.
Ik had niet verwacht dat ik zo goed op al mijn wensen bediend zou worden. Als de bruiloft geweest is zal ik graag nog een foto van mijn mooie kaarsen doorsturen. Het is een prachtig bruiloftsritueel, een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil.

Joanna Kliphuis
Rated 5 out of 5
31 januari 2021

Goedendag , even een berichtje van een heel tevreden klant . Echt heel blij ben ik met jullie kaarsen . Ze branden mooi op en inderdaad langer door . De lont blijft ook stevig en boven het kaarsvet . Verzuipt niet zoals al die andere die ik de afgelopen jaren hebt gekocht . Ben er zo waanzinnig blij mee dat ik in de achtertuin ook 2 lantaarns ermee hebt gezet . Dankbaar dat ik jullie heb gevonden , eindelijk een goed bedrijf aan jullie . Jullie zijn voor mij een blijvertje . Hopelijk komen jullie deze nare corona tijd goed door . En jullie horen zodra ik weer een nieuwe bestelling nodig hebt . Vriendelijk bedankt en onze hartelijke groeten

Sybilla Klip

Schrijf een recensie