We maken al meer dan 40 jaar vele wasversieringen voor Paaskaarsen in verschillende stijlen, zodat we voor iedere parochie of gemeente een liturgisch verantwoorde paaskaars kunnen maken. Sterker nog, we zijn (als klein ambachtelijk atelier) marktleider in Nederland als het gaat over handgemaakte versieringen in was voor de paaskaars en huispaaskaars. Naast Nederland hebben we ook een groot deel van België, Engeland, Frankrijk en Spanje als klant in Europa. We hebben voor Pasen 2018 meer dan 14.000 paasversieringen voor Paaskaarsen gemaakt, geheel met de hand! De wasreliëfs zijn geheel van verschillende kleuren zuivere was ambachtelijk met de hand gegoten in onze eigen studio in Eerde. Dus niet in één kleur gegoten en daarna met acryl-verf overgeschilderd. Wij kunnen dan ook de kleurechtheid beter waarborgen met deze techniek.

We leveren geen losse Paaskaarsversieringen aan kerken, retail of andere bedrijven. We leveren reliëfs uitsluitend aan een dealer-netwerk in Europa welke u elders op onze website kunt vinden, mits anders omschreven bij het artikel. Ook leveren we geen paaskaarsen (dus volledig product) aan particulieren.

Heeft U vragen of wensen? Dan kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. Alle versieringen kunnen in elke gewenste kleur uitgevoerd worden, alles is bij ons maatwerk en zoveel mogelijk aan uw wensen aangepast. Overleg dit met onze dealers of bel ons voor meer informatie. 

Bekijk onze catalogus voor alle ontwerpen!

Op deze pagina ziet u maar een greep uit onze nieuwste collectie, klik op de afbeelding hiernaast om onze catalogus met meer dan 120 verschillende versieringen te downloaden.

Pasen 2020

Tot december 2019 geldt er een embargo op het tonen van onze nieuwe ontwerpen die verkocht gaan worden in 2020 door onze wederverkopers. Dit is vanuit concurrentie oogpunt, aangezien wij toch trendsetter zijn binnen ons vakgebied.

Maar we hebben nu met nieuwe technieken een ontwerp gemaakt in eigen beheer, welke dus niet via onze wederverkopers verkocht gaat worden. Deze willen we u toch alvast tonen, WaxStained, hetgeen gerelateerd is aan gebrandschilderde ramen.
Een prachtig ontwerp, waarbij het gebrandschilderde raam op de kaars gedrukt is met full-colour-techniek, welke daarna nogmaals overgedompeld is om schade te voorkomen. Tot slot wordt dan het wasreliëf aangebracht op de kaars.

WaxStained 2020

Pasen 2019

U ziet hier de hoofdversieringen van onze Nederlandse wederverkoper, Boca Kaarsen Groep.

A. Stenen kruis met Kelk, Korenaren en Druiven. Klassieke onderdelen in prachtige kleuren en gepatineerd om de details te benadrukken.

B. Kerk van de Toekomst, gesymboliseerd door jeugd rondom het kruis. Passend bij de Wereld Jongerendagen 2019.

C. Christus met Lam, een klassiek ontwerp waarin Lam Gods gedragen wordt door Jezus. Ook gepatineerd om de details goed tot hun recht te laten komen.

Pasen 2019 Medaillons

Naast de hoofdversieringen van 2019 hebben we sinds een aantal jaren ook medaillons in combinatie met PX of kruis in het assortiment.

– Het Chi-Roh kruis. Het is een afkorting van de Griekse naam ΧΡΙΣΤΟΣ (Christus), waarbij de eerste twee letters, Χ en Ρ, tot een monogram gevormd zijn

– De Duif met wereldbol

– De Levensboom

– De Vredesduif

Er zijn nog veel meer medaillons beschikbaar, die vindt u in onze catalogus.

Pasen 2019 België

Bij onze Belgische wederverkoper, Kaarsenfabriek Sente & van Bael kunt u terecht voor diverse ontwerpen van ons.

Pasen 2018

A. Kelk met duif en tak, enigszins stylistisch, toch vernieuwend.

B. Het klassieke Vissen en broden thema in een modern jasje

C. Het Chi-Roh kruis. Het is een afkorting van de Griekse naam ΧΡΙΣΤΟΣ (Christus), waarbij de eerste twee letters, Χ en Ρ, tot een monogram gevormd zijn

Pasen 2018 Medaillons

Medaillons van 2018

– Vredesduif

– Verbondenheid

– Ark van Noah

– Hugenotenkruis

Er zijn nog veel meer medaillons beschikbaar, die vindt u in onze catalogus.

Wereld Religies 2019

Ook in 2019 besteden we aandacht aan de verbondenheid van alle religies. Christendom, Islam, Boedhisme, Hindoeisme of Jodendom. We leven allemaal samen op de mooie planeet Aarde!

WaxStone Celtic IHS 2018

Uit onze nieuwe serie WaxStone paasversieringen een voorbeeld voor 2018. Binnenkort in diverse verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Pasen 2017

A. Duif met regenboog, het teken van hoop. Het Chi-Rho kruis is uitgevoerd in zilver.

B. De Levensboom, ontspruitend uit een opengeslagen bijbel.

C. Het Chi-Roh kruis. Het is een afkorting van de Griekse naam ΧΡΙΣΤΟΣ (Christus), waarbij de eerste twee letters, Χ en Ρ, tot een monogram gevormd zijn

Bekijk onze catalogus voor alle ontwerpen!

Op deze pagina ziet u maar een greep uit onze nieuwste collectie, klik op de afbeelding hiernaast om onze catalogus met meer dan 120 verschillende versieringen te downloaden.

Meer interesse in de artikelen van onze Nederlandse dealer?

Klik op onderstaande Catalogus van 2019 met maar liefst 52 (!) pagina’s van de Boca Groep

Meer interesse in de artikelen van onze Belgische dealer?

Klik op de zeer volledige Catalogus hieronder of ga naar de website van Sente & van Bael

Op al onze Paaskaarsversieringen berust het auteursrecht. Het namaken of kopieëren van deze versieringen ( in de ruimste zin des woords) schaadt ons intellectueel eigendom en is strafbaar.